Новини

У Чернівцях досі тривають слідчі дії у справі щодо ймовірного хабаря чиновника ОДА

У Чернівцях досі тривають слідчі дії у межах кримінального провадження щодо ймовірного отримання службовою особою Чернівецької ОДА неправомірної вигоди.

Про це сьогодні журналістам повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Зокрема, у поліції повідомили, що не володіють інформацією щодо оголошення підозри кому-небудь із фігурантів провадження щодо отримання неправомірної вигоди посадовця ОДА.

“Обшуки – це лише частина слідчих дій. Загалом, слідчі дії ще тривають і тому поки рано ще говорити за результати”, – повідомили в поліції.

Обшуки в Чернівецькій ОДА: що відомо

Раніше повідомлялося, що у приміщенні Чернівецької обласної державної адміністрації правоохоронці проводили слідчі дії у рамках кримінального провадження щодо отримання службовою особою ОДА неправомірної вигоди.

Речниця прокуратури Чернівецької області Наталія Соколовська зауважила, що слідчі дії здійснюють співробітники Національної поліції за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури.

Інтернет-видання БукІнфо повідомило, що обшуки проводяться в управлінні інфраструктури, капітального будівництва й експлуатації доріг, а в цьому кримінальному провадженні фігурують прізвища першого заступника голови Чернівецької ОДА Богдана Ковалюка та заступника управління Ю. Мінька.

Інформацію щодо вказаних посадовців у прес-службі Чернівецької ОДА не коментують. Також кореспонденту molbuk.ua не вдалося отримати телефоном коментарі з цього приводу від Богдана Ковалюка та голови ОДА Сергія Осачука.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.