Новини

«Це самознищення народу»: працівницю військкомату Буковини обурили поради у ЗМІ, як уникнути мобілізації

Фото 24О Р

Перешкоджання мобілізації – це наче самознищення для народу. Завдяки мобілізації вояки на фронті мають підкріплення, поповнюються втрати. Пораненого бійця повинен хтось змінити і без комплектування особовим складом військові частини втратять боєздатність.

Про це написала на своїй фб-сторінці очільниця пресслужби Чернівецького обласного ТЦК та СП Тетяна Попович, обурившись численними повідомленнями у різних пабліках та ЗМІ щодо того, як уникнути мобілізації тощо, пише molbuk.ua

“Якого біса стрічка новин майорить порадами ЗМІ, аби не воювати, відмовлятись від медкомісій, повісток і коментарями в підтримку цієї маячні? Виникає питання “навіщо” і одразу думка, що керівники ворожих ІПСО задоволені неймовірно, що це робиться навіть без їхніх зусиль.

Якого біса замість засудження ухилянтів, порушників ми бачимо в діяльності деяких медіа сприяння цьому ганебному явищу? Замість активного просування наративів про потребу боронити країну, допомогти хлопцям на фронті, стати поряд з ними.

Чому інформація про потребу воювати за державу підтримується так слабо, натомість не дай Боже зачепити ухилянта – стає топ-новиною про неправомірні дії військових.

Постає питання про мету і наслідки такої інформаційної політики.

Аби якомога більше здорових чоловіків сиділи вдома, одружувались на сторічних бабцях, водилися з адвокатами, писали скарги, перетворювалися дивовижним чином на інвалідів, знімали відео про порушення їхніх прав? Аби кожен порушник почувався захищеним, адже у разі чого хвилю ненависті спрямують на військових? І зрештою, таким чином ухилення від обов’язку зводити до норми?

А як щодо солдата, який втрачає життя, бо некомплект в підрозділі і він один проти десяти орків? А те, що одні й ті самі хлопці за себе і за інших роки мають проводити на передовій – це теж має стати нормою? Забезпечення безтурботного життя одних за рахунок знівеченого життя інших?” – обурюється Тетяна Попович.

Вона наголошує: так не повинно бути, якщо ми прагнемо перемогти.

“Або ми всі разом за одне, підтримуємо військо і один одного. Або…” – йдеться у дописі Тетяни.

Читайте також: “П**уй назад на фронт!”: буковинець посилав на війну пораненого працівника військкомату – відео

Воював на передовій, отримав кілька контузій: історія захисника “Вегана”, який зараз служить у чернівецькому військкоматі

“Потрібна жінка з інвалідністю”: ухилянти винайшли новий спосіб втечі за кордон

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.