Новини

Кабмін сьогодні ухвалить кадрові рішення після перевірки укриттів в Україні ‒ Шмигаль

Кабінет міністрів сьогодні, 27 червня, ухвалить кадрові та дисциплінарні рішення, пов’язані з перевіркою всіх укриттів в Україні.

Про це повідомляє прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у Telegram.

Глава уряду нагадав, що у п’ятницю, 23 червня, на засіданні Ради національної безпеки та оборони одним із головних питань стали результати перевірки всіх укриттів по Україні. 77% укриттів придатні для використання, але все ще багато таких, які не відповідають жодним стандартам.

“Місцями ситуація взагалі неприйнятна. Йдеться про низку районів у Запорізькій, Сумській, Житомирській, Київській областях та Києві. У рамках виконання доручень РНБО сьогодні уряд ухвалить кадрові та дисциплінарні рішення”, – розповів прем’єр.

Шмигаль уточнив, що уряд підтримає розпорядження, згідно з яким міністр стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін координуватиме і контролюватиме всі питання, пов’язані з укриттями.

“Президент чітко поставив завдання – укриттів має бути більше, вони мають бути обладнані та підготовлені належним чином. Даємо тут міністру Камишіну всі можливості, щоб напрацювати та швидко подати необхідні рішення, необхідні для виконання цих завдань”, – додав прем’єр.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.