Новини

Бив по голові та тілу: на Буковині судитимуть чернівчанина за умисне вбивство

На Буковині судитимуть чернівчанина, який наніс численних ударів руками і ногами по голові та тілу жінки. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Поліцейські зібрали беззаперечну доказову базу вини чоловіка, який ввечері, 18 січня поточного року в місті Чернівці позбавив життя знайому. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Під час досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що увечері 17 січня, 58-річний чернівчанин прийшов до будинку 61-річної жительки обласного центру. В подальшому, на ґрунті раптово виниклої суперечки, чоловік наніс численних ударів руками і ногами по голові та тілу жінки. Внаслідок тілесних ушкоджень жінка померла.

Наразі слідчі поліції зібрали достатню доказову базу причетності чернівчанина до вказаного злочину та скерували матеріали провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Фігуранту інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.