Новини

У Чернівцях судитимуть чоловіка, який порушував правила адміннагляду

Дізнавачі поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно чернівчанина за порушення правил адміністративного нагляду.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

За самовільне залишення чоловіком місця проживання з метою ухилення від адміннагляду правопорушнику загрожує до шести місяців арешту.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що неодноразово судимий 37-річний житель обласного центру, на підставі ухвали Вінницького районного суду Вінницької області, з січня 2023 року перебуває під адміністративним наглядом. Правопорушник, незважаючи на встановлені йому тимчасові обмеження, з 27 січня 2023 по теперішній час без поважних причин, не став на облік до Чернівецького районного управління поліції, не прибув у визначений строк до обраного місця проживання після звільнення з місць позбавлення волі та не перебував там в подальшому.

Дізнавачі поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної поведінки чоловіка та під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Чернівчанину інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого статтею 395 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.