Новини

Продавав амфетамін: на Буковині поліцейські затримали 37-річного чоловіка

На Вижниччині поліцейські затримали торговця амфетаміном

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

27 травня співробітники Вижницького районного відділу поліції задокументували протиправні дії 37-річного чоловіка, який займався розповсюдженням наркотиків. За вчинене порушнику загрожує позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за незаконне зберігання наркотиків буковинцем, з метою припинення розповсюдження наркотичних і психотропних речовин на території району, співробітники Вижницького РВП провели низку оперативних заходів.

Під час слідчих дій правоохоронці задокументували декілька фактів збуту наркотичних речовин 37-річним жителем селища Берегомет. Відповідно до висновку експертизи збута речовина містить у своєму складі психотропну речовину амфетамін.

Поліцейські затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі поліції вже повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частинами 1, 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Процесуальне керівництво вказаного провадження здійснює Вижницька окружна прокуратура.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.