Новини

Голова Чернівецької ОВА пояснив, куди подівся його заступник

Ексзаступник голови ОВА з оборонних питань Андрій Кучерявий перейшов до іншої структури, в якій також займається безпековими питаннями.

Про це на пресконференції розповів голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, пише molbuk.ua

“Андрій Володимирович Кучерявий – фахівець, професіонал своєї справи, людина військова. І зараз, у такий непростий час, все ж таки пішов займатися безпековим напрямком у тій структурі, яка досить важлива для нашої країни, надає вагому допомогу. Гадаю, що це, можливо, і правильно в такий період, щоби допомагати нашій країні”, – зазначив очільник області.

Він додав, що зараз ОВА – у процесі визначення щодо того, хто обійме вільне місце заступника.

“У нас є декілька кандидатур на розгляді. Як тільки визначимося – повідомимо всіх. Це достатньо відповідальний напрямок, і тут потрібно, щоби людина була фахова з певним розумінням військових процесів, які відбуваються в області та країні”, – сказав Руслан Запаранюк.

На уточнююче запитання, чи можуть призначити нинішнього голову Чернівецької районної ради Руслана Домніцака, голова ОВА відповів:

“У нас є декілька кандидатур. Серед них, можливо, і Руслан Домніцак”.

Раніше повідомлялося, що заступник начальника Чернівецької військової адміністрації Андрій Кучерявий звільнився з посади 8 травня.

18 травня у розпорядженні начальника Чернівецької ОВА зазначається, що Кучерявого А. В. вивели з переліку осіб, підписи яких скріплюються гербовою печаткою Чернівецької ОВА.

Кабінет міністрів погодив призначення Андрія Кучерявого 30 серпня.

Андрій Кучерявий – генерал-майор запасу, колишній начальник штабу – перший заступник командувача сил спеціальних операцій. У 2012 році закінчив національний університет оборони США, м. Вашингтон. Йому 50 років.

До роботи він приступив вересня. У Чернівецькій ОВА Андрій Кучерявий мав займатися оборонними питаннями і координувати роботу оборонного блоку, силових структур та цивільного захисту.

Раніше повідомлялося, що оклад Андрія Кучерявого становить приблизно 16 тисяч гривень. Також він отримує 18 тисяч гривень надбавки за інтенсивність праці. Є доплати за вислугу років — майже 6000 гривень та премія 20 тисяч гривень. Андрій Кучерявий за чотири місяці отримував соціально-побутову допомогу 61 тисячу гривень. Загалом за час роботи в ОВА Андрій Кучерявий заробив 283 тисячі гривень.

Наразі у Руслана Запаранюка є два заступники – Альона Атаманюк та Олександр Янков. Також вчора, 23 травня, стало відомо, що Кабмін погодив призначення на посаду заступниці голови ОВА депутатки облради Юлії Грицку-Андрієш.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.