Новини

Наповніть вашу оселю стилем та комфортом: що обов’язково має бути у комфортному будинку?*

Щоб зробити свій сон справжньою насолодою, потрібно небагато – правильно підібрана подушка, ковдра та постіль. Адже від цього залежить якість сну, а відповідно – ваше самопочуття та настрій на весь день.

Легкі ковдри для літа, ковдри, що зігріють холодної пори, подушки на будь-який смак – високі, низькі, тонкі, ортопедичні та навіть з ефектом пам’яті, постільна білизна будь-яких розмірів… Таке різноманіття дозволяє обрати спальні аксесуари, що підійдуть саме для вас і забезпечать затишок та комфорт під час сну.
Одним із кращих українських виробників, що пропонує справді хороші та якісні матраци, подушки, ковдри, постільну білизну є ТОВ MIRSON. В інтернет-магазині mirson.ua вам допоможуть підібрати найкращі аксесуари для сну, які підходить саме для вас. Оскільки це офіційний сайт виробника, тут дбають, щоб покупець залишився максимально задоволеним обслуговуванням та якістю продукції.

Що потрібно врахувати при виборі ковдри?

У наш час на ринку існує безліч варіантів ковдр на будь-який смак і гаманець. Для того, щоб підібрати найкращий варіант саме для вас, слід звернути увагу на декілька параметрів.
Щільність. Полегшений варіант підходить для літа або ж якщо вам постійно спекотно. Найчастіше в літніх ковдрах для наповнення використовують бамбукове волокно або синтепон. Всесезонну ковдру можна вважати універсальною, але важливо правильно обрати матеріал, щоб ковдра вбирала вологу і водночас була теплою. Для холодної пори року обирайте зимовий варіант ковдри зі щільністю від 400 г/кв. м. Найтепліші ковдри виготовляють з вовни та пуху.

Наповнювач. Найкраще обирати ковдри, які виготовлені з використанням матеріалів, що надають їм м’якості і легкості. Ви можете обрати ковдру з наповнювачем з натурального пуху, пера чи вовни, який забезпечує оптимальну теплоізоляцію та вентиляцію, або з синтетичного волокна, що є гіпоалергенним та легким у догляді.

Що потрібно врахувати при виборі подушки?

Правильно підібрана подушка дозволяє добре виспатися, відпочити та запобігає скутості і неприємним відчуттям у ділянці шиї та голови. При виборі особливо зверніть увагу на параметри подушки.
Висота, форма та жорсткість. Подушку необхідно підбирати, орієнтуючись на вашу статуру, фізіологічні особливості та те, як вам зручно спати. Квадратні, прямокутні, круглі, у формі валика – форму варто підбирати індивідуально. Також деяким людям варто обрати ортопедичний варіант подушки. Щільність та твердість теж підбирається індивідуально. Однак спати на занадто м’яких або жорстких подушках шкідливо для хребців та шиї, тому краще вибрати середній варіант жорсткості.

Наповнювач. Набивний матеріал подушки повинен пропускати повітря, щоб виключити появу кліщів та грибкових інфекцій. Натуральні наповнювачі забезпечать м’які та приємні відчуття і мають навіть лікувальні властивості, а синтетичні волокна можуть бути гіпоалергенними та підходять для людей з алергіями. Покриття подушки краще обирати антиалергійне. Цей нюанс потрібно враховувати не тільки алергікам, але й людям без схильності до шкірних захворювань чи алергій.

Звичайно, обираючи аксесуари для сну, можна орієнтуватися і на відгуки інших покупців. Та потрібно розуміти, що у всіх свої вимоги до комфорту і зручностей. Тому варто дослухатися також до порад фахівців, які допоможуть обрати постільні речі індивідуально для вас.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.