Новини

«Просто подзвонив у ворота»: Марта Левченко розповіла, як Клічук приніс підопічним центру свою зарплатню

Засновниця “Міста добра” у Чернівцях Марта Левченко розповіла, як саме відбувалася передача зарплатні мера Романа Клічука для центру підтримки матері та дитини.

Про це Марта Левченко написала у Facebook, пише molbuk.ua

Волонтерка зазначила, що кошти для “Міста добра” завжди потрібні, і зараз вони також дуже доречні через велику кількість діток, серед яких є і важкохворі.
“Останні дні були тяжкими. У “Місті Добра” прихворіли маленькі, маємо також двох онкохворих діточок, які зараз у перебувають у лікарні, одна дитина потребує негайної операції… сила-силенна справ та турбот. Щодня ми годуємо понад 100 жителів Міста Добра, дбаємо про навчання, здоров’я, затишок і безпеку 78 діток, які ще вчора, разом із своїми мамами були бездомними…”

Далі Марта Левченко розповідає, як відбулася передача коштів на благодійність.

“А сьогодні Роман Клічук приніс “Місту Добра” свою зарплату мера за 2 місяці!!!. Ще до виборів він пообіцяв, що зарплатня його піде на благодійність, і слова дотримав. Просто подзвонив вранці у ворота, і приніс конверт та купу крутезних іграшок малечі. Наша Катруся була просто у захваті, і сьогодні вирішила, що коли виросте, теж стане мером і буде допомагати дітям. Обіцяємо підтримувати її амбіції і надалі”, – написала Марта.

Нагадаємо, Чернівецький міський голова Роман Клічук знову передав зарплатню за 2 місяці на благодійність.

Раніше повідомлялося, що зарплатню за попередніх 2 місяці Роман Клічук віддав відомому чернівецькому художникові Орестові Криворучку.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.