Новини

«Ще не зданий в експлуатацію, а вже нищиться»: чернівчанин опублікував фото пошкоджень на проспекті

На нещодавно відремонтованому проспекті Незалежності у Чернівцях уже з’явилися пошкодження.

Про це у Facebook написав користувач Andrey Garbar, пише molbuk.ua

Чернівчанин опублікував фото, на якому видно, що у деяких місцях уже понищений тротуар. А також вивернутий з “корінням” дорожній знак. На його місці у тротуарі видніється дірка.

“Проспект поступово повертається до свого звичного стану. Брудний, занедбаний. Саме такий, яким впізнають його і люблять чернівчани. Нещодавно був пост з проханням відновити пошкоджені елементи. Як зазвичай всі відповідальні “забили” на це. “И так сойдёт”. А, до речі, не варто забувати, що все це будувалось за податки мешканців міста”, – написав користувач.

На допис відгукнувся керівник департаменту ЖКГ Григорій Прохоренко. Він зазначив, що передав скаргу чернівчанина відповідним фахівцям.

“Передав у роботу. Краще через опенсіті відмічати або на аварійну довідку дзвонити. Як зручніше”, – написав Григорій Прохоренко.

Відреагував також новопризначений керівник КП “Міськсвітло” Андрій Шалєєв, який на обіцянку Григорія Прохоренка зауважив, що проспект Незалежності не зданий в експлуатацію.

“Виходить, що ще не зданий, а вже знищується”, – зауважив Andrey Garbar

Нагадаємо, днями Григорій Прохоренко повідомив, що проспект Незалежності у Чернівцях досі не зданий в експлуатацію. Нове керівництво міста наразі розбирається – чи справді були проведені роботи щодо встановлення нових світлофорів на вулиці.

Проспект розпочав ремонтувати у 2018 році тодішній секретар міськради Василь Продан.

Загальна вартість ремонту вулиці перевищила 105 мільйонів гривень.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.