Новини

Дівчину вигнали з супермаркету через «непідходящий» одяг – фото

1-річну дівчину-модель вигнали із супермаркету через “непідходящий” одяг. Вона поскаржилася на цькування шеймерів, яким її зовнішній вигляд видався аж занадто відвертим.

Красуню звуть Керолай Чавес, і про інцидент вона поскаржилася в Instagram.

Що сталося в магазині

Дівчина була вдягнена дещо відверто, і це не сподобалося відвідувачам і адмінітсрації магазину в Белу-Оризонті, що в Бразилії.

“Я щойно повернувся додому з супермаркету, і мене зацькували за те, що я носила “занадто короткий одяг”. Одні дивилися на мене з упередженням, інші лаяли мене і, нарешті, мене вигнали.

Ви вірите в це? Я вважаю абсурдом, що до нас, жінок, досі так ставляться лише тому, що ми одягаємося так, як хочемо”, – скаржиться Керолай.

Хто така Керолей Чавес

Керолей – модель OnlyFans і блогерка з сотнею тисяч дописувачів в Instagram. Вона любить провокувати, публікуючи відвертий контент.

Але надто відкриті шорти і топ, які підкреслили пишні форми красуні прийшлися не до вподоби консервативним мешканцям Белу-Оризонті.

Публікація в Instagram вже набрала понад 150 тисяч лайків і багато суперечливих коментарів. Дехто згоден з адміністрацією і відвідувачами магазину, стверджуючи, що “не треба йти в супермаркет в такому вигляді, адже там можуть бути діти”.

Тим не менш багато хто підтримав дівчину, зазначивши, що виглядає вона чудово, і їй не треба соромитися демонструвати своє тіло.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.