Новини

Піца, вареники: на Буковині працівники інтернату влаштовують підопічним обіди за свої кошти

Вареники, піца, смачні булочки, картопляне пюре із курочкою. Працівники Нижньостанівецького будинку-інтернату влаштовують для своїх підопічних благодійні обіди.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада

Продукти для пригощання купують власним коштом. Обирають страви, котрі не часто трапляється у повсякденному меню закладу, аби мешканці могли поласувати зготованими по-домашньому смаколиками.

Як розповів директор Микола Харина, нині в інтернаті перебувають майже 200 осіб. Нагодувати обідом таку кількість людей – доволі клопітка справа, особливо якщо йдеться про страви, приготування яких займає багато часу. Тобто якщо ліпити вареники, їх знадобиться більш як 2,5 тисячі штук. Однак працівники завжди роблять усе легко і з натхненням.

“Сил додає радість та вдячність підопічних. Такі обіди – це можливість не лише нагодувати, а й подарувати трохи турботи, затишку і радості”, – каже Микола Харина.

Влаштовують благодійні обіди в Нижньостанівецькому будинку-інтернаті раз на місяць. І працівники вже мають замовлення від підопічних на наступне частування – готуватимуть деруни.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.