Новини

Більшість громад отримали поліцейських офіцерів: екскерівник поліції Буковини підбив підсумки своєї роботи

Екскерівник Головного управління Нацполіції у Чернівецькій області полковник поліції Руслан Дударець подякував за службу колегам та поділився, що зробив на посаді керівника поліції.

Про це Руслан Дударець повідомив кореспондентці molbuk.ua у коментарі

Полковника Руслана Дударця призначили на посаду керівника Нацполіції у Чернівецькій області 1 вересня 2021 року. Протягом цього часу на Буковині було розкрито низку гучних кримінальних справ. Зокрема і жахливе вбивство молодої поліцейської Таїсії Татарин.

“Наразі 82% територіальних громад беруть участь в проєкті “Поліцейський офіцер громади”. 57 осіб призначені уже працюють, 10 закінчили навчання. Транспортом забезпечені. Також відкриті 50 поліцейських станцій, залишилося відкрити 27, таким чином буде охоплена повністю вся область. Також гарно розвивається такий проєкт у якому бере участь ювенальна превенція, це “Вихователь безпеки”, у двох територіальних громадах це забезпечено, служба працює. 60% підрозділів під’єднані до системи “Custody Records” у них відкриті фронт-офіси. Вдячний керівникам органам місцевої влади за підтримку в реалізації низки проєктів, які спрямовані на безпеку у громадах.”, – зауважив полковник поліції.

Також Руслан Дударець подякував правоохоронним органам у Чернівецькій області за плідну співпрацю.

“Хочу подякувати керівництву обласної прокуратури, управління служби безпеки, апеляційного суду за плідну співпрацю, оскільки при нашій взаємодії було реалізовано дуже багато гучних справ, що стосується обігу наркотичних засобів, зброї у регіоні, переправлення осіб через державний кордон. Дуже багато спільними зусиллями зроблено. Дякую кожному з них, вони достойні професіонали”, – підсумував Р. Дударець.

Надалі полковник Руслан Дударець продовжує службу в МВС.

Нагадаємо, у Чернівецькій обласні призначили нового керівника ГУНП у Чернівецькій області.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.