Новини

Накрав електроінструментів на 18 тисяч: на Буковині судитимуть чоловіка

На Буковині судитимуть чоловіка, який вкрав електроінструменти на суму 18 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Під час досудового розслідування працівники відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції встановили, що у ніч з 15 на 16 січня поточного року 38-річний житель села Коровія, проник на територію новобудованої СТО в селі Чагор.

Поліцейські з’ясували, що раніше судимий за вчинення майнових злочинів буковинець, не став на шлях виправлення та продовжив свою протиправну діяльність. Чоловік, маючи на меті намір незаконного збагачення, викрав: 2 перфоратори, болгарку, 2 лазерних нівеліри, лазерний далекомір, акумуляторний шуруповерт та 7 алюмінієвих тримачів. Сума збитків завдана заявникам становить понад 18 тисяч гривень.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для подальшого розгляду. Порушнику інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.