Новини

У Чернівцях з 1 червня у тролейбусах не буде квитків: ця дата остаточна

У Чернівцях з 1 червня у тролейбусах буде запроваджено безготівкову оплату і ця дата остаточна. Міський електротранспорт переходить повністю на е-квиток

Про це на пресконференції сказав заступник міського голови Ігор Крохмаль.

“Виконком затвердив рішення, що з 1 червня має бути запроваджено безготівковий проїзд. Тому з 2 червня пасажири вже не зможуть купити квиток у водія. Уже 65% пасажирів у тролейбусах розраховуються безготівково і це дуже значна кількість. Також бачимо, що завдяки безготівковій оплаті збільшилася кількість надходжень. Ми маємо у середньому 24 тисяч гривень трансакцій щодня, ця сума зросла на 20%. Перевозимо у середньому 40 тисяч пасажирів”, – сказав Ігор Крохмаль.

Також Чернівецьке тролейбусне управління з 22 тисяч пільгових транспортних карток роздали 19 тисяч.

“З пільговими транспортними картками були затримки. Але зараз їх вже немає, нові пільгові транспортні картки будуть виготовлятися впродовж двох тижнів”, – сказав Ігор Крохаль.

За словами Ігоря Крохмаля, придбали уже сім тисяч транспортних карток. Найближчим часом будуть запущені студентські картки.

“У комунальному транспорті мають встановити майже 300 валідаторів. Вже працює 240 валідаторів, ще 60 зараз налаштовують. Загалом у нас є чотири способи для безготівкової оплати, такого у жодному місті немає”, – сказав Ігор Крохмаль.

Як оплатити проїзд

▪️транспортної картки, яку потрібно піднести до валідатора;
▪️банківської картки, яку потрібно піднести до валідатора;
▪️QR-коду застосунків Приват24 та EasyPay;
▪️квиток за готівку в терміналах самообслуговування City24,Sistema,EasyPay.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.