Новини

Сили оборони зачищають передову смугу на лівому березі Дніпра – ОК Південь

Захисники України на півдні продовжують зачищати передову смугу на лівому березі Дніпра. Про це розповіла керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в етері телемарафону в понеділок, 24 квітня.

На запитання щодо даних американського Інституту вивчення війни про те, що ЗСУ зайняли певні позиції на східному (лівому березі) Дніпра на Херсонщині, речниця закликала спиратися на достовірні джерела.

“Часто в гонитві за хайпом, створенням штучної новини можна значно нашкодити Силам оборони… Поспішати з новинами не варто”, – наголосила вона.

Гуменюк зазначила, що хоча російські окупанти продовжують обстрілювати правий берег, за останні три доби у Сил оборони “доволі потужні результати бойової роботи”.

“Від 13 до 22 одиниць техніки… нам вдається влучати і знищувати артилерійські установки, танки, автобронетехніку , засоби ППО ворога. Наша робота із зачистки передової смуги лівого берега доволі потужна, але працюємо поки в контрбатарейному режимі”, — заявила речниця.

Вона додала, що якщо вірити в захисників України і дати їм можливість попрацювати в тиші, “ми обов’язково зробимо хороші новини”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.