Новини

Брав дві тисячі доларів з людини: на Буковині викрили чоловіка, який перевозив ухилянтів за кордон

У Чернівецькій області слідчі поліції повідомили киянину про підозру в незаконному переправленні осіб через державний кордон.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці викрили жителя міста Київ, який організував нелегальний трансфер чоловіків призивного віку до Республіки Молдова у Дністровському районі. За вчинення вказаного злочину порушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Протиправну діяльність жителя столиці задокументували слідчі Дністровського районного відділу поліції спільно з працівниками Державної прикордонної служби України. Під час досудового розслідування, поліцейські з’ясували, що 31-річний киянин підшукував чоловіків, які мали намір виїхати за межі України. Зловмисник за грошову винагороду у розмірі від 2000 доларів США за одну особу допомагав перетнути державний кордон 3 ухилянтам.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав порушнику запобіжний захід – тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.