Новини

У Чернівецькій ОДА шукають нового керівника управління культури

У Чернівецькій обласній державній адміністрації оголосили кадровий конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління культури ОДА.

Відповідне розпорядження підписав сьогодні голова ОДА Сергій Осачук.

У документі вказано, що відділ управління персоналом та нагород має організувати проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії “Б” – начальника управління культури Чернівецької ОДА. Всі етапи конкурсу мають відбутися 23 квітня за фізичної присутності кандидатів на цю посаду.

Конкурс на посаду керівника управління культури: які вимоги до кандидатів

Кандидати на вказану посаду повинні володіти вищою освітою (ступінь магістра).

Бажаний досвід роботи на посадах державної служби категорій “Б” чи “В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Вільне володіння державною мовою.

Також серед вимог вказано такі якості: лідерство, прийняття ефективних рішень, комунікація та взаємодія, впровадження змін і управління організацією роботи.

Управління культури ОДА: куди подівся керівник

Попередня керівниця управління культури Чернівецької ОДА Оксана Филипчук минулого тижня звільнилася з посади. Зробила це з власної ініціативи, однак пояснити причину відмовилась.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.