Новини

Ефективні курси англійської для дорослих: вибір, переваги, результат*

Володіння англійською мовою відкриває великі можливості в навчанні, професійному та кар’єрному рості. Це достатньо великий обсяг роботи, який включає вивчення граматики, лексики, багато розмовної практики. Тому лише за допомогою висококваліфікованих викладачів курси англійської для дорослих будуть результативними в плані досягнення власної мети.

Основні критерії вибору англомовних курсів

Вивчення англійської мови посідає провідні позиції серед різноманіття курсів, якими цікавиться доросле населення. Щоб визначитися зі школою, заняття в якій можуть проводитися онлайн (дистанційно) чи офлайн (безпосередньо в класі), достатньо дізнатися про:
програму школи та досвід викладання;

кваліфікацію персоналу та стаж роботи;

надання додаткових можливостей, таких як бібліотека, отримання сертифіката;

наявність пробного безкоштовного заняття, щоб дізнатися схему проведення навчань, кількість людей в групі та методику викладання

Поєднуючі ці критерії можна досягти гарних результатів.

Топ 5 онлайн курсів

Нині дуже зручно навчатися онлайн, не відволікаючись на поїздки, не виходячи з дому. Достатньо лише подати заявку, пройти тестування, обрати програму за своїми вимогами і обов’язково підписати договір. Згідно з останнім оновленням рейтингів найпопулярніші курси англійської для дорослих є:

Coursera – програма розроблена фахівцями відомих університетів, є дуже гнучкою.

Perfectly Spoken – являє собою ряд відеолекцій з поглибленим засвоєнням вимови та розмовного мовлення.

USA Learns – досконале вивчення англійської для осіб, які планують отримати американське громадянство, бо включають детальний розбір граматики, лексики та вимови.

Для роботи підійде курс Udacity, яким часто цікавляться програмісти, люди з технічними професіями.

ABA English програма розбита на блоки, які містять відео, розмовну практику, об’єм словникового запасу та оцінювання.

Кожен з цих курсів по-своєму унікальний, вибирати треба, виходячи з власних потреб. Відомо, що в більш зрілому віку навчання сприймається інакше. До основних переваг освоєння іноземної мови відносять життєвий досвід, усвідомлення своїх можливостей, в тому числі й фінансових, і звичайно самоорганізацію для досягнення мети. Проте вже є труднощі з запам’ятовуванням та звичкою вчитися, постійний брак часу. Всупереч мінусам, вивчення може бути дуже продуктивним, якщо звернутися до досвідчених викладачів, які підберуть ефективну методику, програму та графік навчання.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.