Новини

Обладнання для фото і відеозйомки: де і яке купити?*

Фіксувати в об’єктиві спогади – один із головних принципів сучасної людини. Аби зробити якісні фото та відео, сьогодні не обов’язково замовляти фотографа. Сучасні фотоапарати та дрони дозволяють робити професійні кадри самостійно. Головне – щоб обладнання було надійним і справним.

Де можна застосовувати квадрокоптер?

Дрони – надійний помічник у фото- та відеорепортажах. Зйомка з висоти дозволяє створити справжній фільм про подію. Нерідко з допомогою такого обладнання знімають камерні святкування, конференції, виставки, навіть хірургічні операції, транслюючи відео зразу на екран під’єднаного пристрою – телефона, планшета чи ноутбука. Також квадрокоптери використовують в охороні комерційних приміщень та в сільському господарстві. Найбільш сучасними моделями можна не тільки дистанційно керувати – змінювати напрям руху, відстань чи тривалість польоту, а й налаштовувати режим знімання та корегувати якість зображення. Звісно, сьогодні користуватися безпілотником треба вкрай обережно, бажано в приміщенні, щоб не сполохати прохожих. Під час дії воєнного стану використовувати їх можна лише з офіційного дозволу військової адміністрації та погодження діяльності з територіальними управліннями поліції та СБУ.

На що звернути увагу, обираючи дрон?

Безпілотник – недешевий літальний пристрій, тому в його придбанні слід бути поміркованим. Обов’язково треба звертати увагу на:

Імідж виробника. Надійними брендами, що пропонують обладнання високого ґатунку є DJI, Autel, Insta360, Xgimi. Їхні вироби характеризуються довговічністю, ефективністю та безперебійною роботою.

Кількість лопатей і їхню форму. Від цих показників залежатиме, як високо злітатиме апарат і тривалість автономної роботи.

Матеріал дрона. Зносостійкими, довговічними та потужними вважаються вироби з міцного пластику або кількох композитних матеріалів.

Режими зйомки. Чим більше різновидів буде, тим кращі матеріали можна зробити з допомогою обладнання.

Наявність ширококутних камер. З ними пристрій легше оминатиме перешкоди й бар’єри.

Потужність камери. Від сили об’єктива залежить наскільки чітким та візуально багатим буде кінцеве зображення, камери з більшими датчиками дозволяють бачити світлі зображення навіть при поганому освітленні.

Де придбати надійний квадрокоптер?

Перевіреним продавцем безпілотників й обладнання для них є інтернет-магазин Fly Technology, який є офіційним партнером багатьох відомих брендів. Ця компанія вже майже десять років працює, аби домашні та професійні фото- й відеозйомки ставали якіснішими. Окрім реалізації обладнання, спеціалісти Fly Technology здійснюють технічне обслуговування дронів, а також навчають правильно користуватися та керувати пристроями.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.