Новини

Перед Великоднем на Буковині у ДТП загинула жінка: у поліції розповіли деталі

У місті Сторожинець, 15 квітня, внаслідок наїзду автомобіля “Mercedes” на пішохода, 77-річна місцева жителька отримала тілесні ушкодження не сумісні з життям. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в місті Строжинець надійшло до поліції о 22:20. Для з’ясування обставин автопригоди на місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції. Поліцейські попередньо встановили, що 37-річний житель села За́болоття, не впорався з керуванням автомобіля “Mercedes” та допустив наїзд на 77-річну пенсіонерку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великодні вихідні: у поліції Буковини розповіли про резонансні випадки впродовж минулої доби

Унаслідок отриманих травм під час ДТП, жінка померла на місці пригоди.

Слідчі поліції внесли відомості про дану автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування.

Поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху не нехтувати Правилами безпеки на дорозі. Водіям рекомендуємо дотримуватись обмежень швидкісного режиму у межах населених пунктів, особливо при під’їзді до пішохідних переходів, а пішоходам виділяти себе флікерами в темний час доби та при поганій видимості.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.