Новини

Марія Яремчук повертається: співачка з Буковини вийде на сцену Євробачення в Англії

5 українських зірок виступлять у півфіналах конкурсу.

Про це пише 24 канал.

На сцені Євробачення заспівають Юлія Саніна, Alyosha, Марія Яремчук, OTOY та Злата Дзюнька. Українські виконавці, разом з британськими, вийдуть на сцену конкурсу 9 та 11 травня у перервах між виступами конкурсантів.

Eurovision Village (Містечко Євробачення) відкриється 5 травня на Pier Head у Ліверпулі – місці на березі річки в центрі міста. Відкриють його переможці Євробачення минулого року гурт Kalush Orchestra.

А вже 8 травня у фан-зоні Євробачення-2023 виступлять гурти “Антитіла” та Go_A, а також співачки Alyona Alyona та Jerry Heil.
11 травня, перед показом другого півфіналу Євробачення-2023, співачка Джамала у супроводі філармонійного оркестру презентує альбом QIRIM, написаний на основі кримськотатарських народних пісень.

Несподіванкою стало в списку українських представників ім’я Марії Яремчук. Вона 2014 року представляла Україну на “Євробаченні” з піснею Tick-Tock і посіла шосте місце. Останні п’ять років співачка зупинила свою концертну діяльність, не випускала нових пісень. Тож виступ у Ліверпулі стане для Марії великим поверненням на сцену.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.