Новини

Буде залучено максимально правоохоронців: у поліції Буковини зробили заяву щодо Великодня

З 15 на 16 квітня на території Чернівецької області проходитимуть святкові богослужіння. Для забезпечення публічної безпеки буде залучена максимальна кількість буковинських поліцейських. Правоохоронці стежитимуть за недопущенням кримінальних та адміністративних правопорушень, а також за дотриманням вимог встановлених правовим режимом воєнного стану, який діє в Україні.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Цими вихідними увага поліцейських буде зосереджена на безпечному святкуванні Великодня. Під час відзначення релігійних свят особовий склад поліції Буковини посилено дбатиме про безпеку і спокій всіх жителів та гостей краю. Зокрема, поліцейські патрулюватимуть території поблизу культових споруд, вулиці населених пунктів і автошляхи Чернівецької області та миттєво реагуватимуть на будь-які загрози чи провокації.

Правоохоронці звертаються до вірян та священнослужителів з проханням дотримуватись обмежень комендантської години та не ігнорувати сигнали “Повітряна тривога” навіть під час богослужінь. Нагадуємо, що на території Чернівецької області скоротили тривалість комендантської години. З 15 квітня вона триватиме з 00:00 до 04:00.

Закликаємо громадян не легковажити правилами безпеки, бути свідомими та законослухняними. Ви можете дистанційно приєднатися з молитвою до Великодніх служб завдяки трансляціям на телебаченні та онлайн.

Буковинців просять не порушувати комендантської години на Великдень. На час комендантської години на Великдень люди повинні перебувати у приміщеннях чи на території храму, де відбувається служба.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.