Новини

Приїхав до України. Американський співак Бред Пейслі заспівав Червону руту на Михайлівській площі

До України завітав американський співак і зірка кантрі-музики, багаторазовий володар Греммі Бред Пейслі, який збирає допомогу для України.

Відомий американський кантрі-співак Бред Пейслі приїхав до України і заспівав на Михайлівській площі в Києві свою пісню Same Here, в оригіналі якої використана цитата з виступу Володимира Зеленського.

Пейслі опублікував відео у своєму Іnstagram. На відео він грає на гітарі та співає на тлі виставленої на Михайлівській площі знищеної техніки російських окупантів.

“Same Here звучить на Михайлівський площі в Києві. Дуже емоційний досвід бачити все це на власні очі. Пізніше розповім більше”, — підписав він відео.

Крім пісні Same Here, Бред Пейслі зіграв та заспівав на Михайлівській площі Червону руту. Про візит музиканта розповіли в соцмережах United24 і показали відео. Так, Бред Пейслі побував у київському метро, також заспівав перед входом на станції Площа Льва Толстого, яку мають перейменувати на Площу Українських героїв.

Багаторазовий лауреат Греммі та Academy of Country Music Awards підтримує Україну від початку повномасштабного вторгнення, а в січні 2023 року погодився стати амбасадором United24 і збирає гроші на відбудову України. У річницю вторгнення він випустив пісню на підтримку України Same Here.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.