Новини

Румунія обмежила роботу найбільшого пункту пропуску на Буковині через акції протесту в країні

За інформацією прикордонної поліції Румунії, сьогодні, 7 квітня, заплановані акції протесту. В ході акцій передбачається проведення мітингів у різних регіонах Румунії та можливе блокування доріг міжнародного сполучення, зокрема перед пунктом пропуску “Порубне – Сірет”.

Про це molbuk.ua повідомили у Чернівецькому прикордонному загоні.

Це може уповільнити пропуск громадян та транспортних засобів в обох напрямках.

Станом на 15:00 румунська сторона припинила оформлення вантажівок на виїзд з України у пункті пропуску “Порубне – Сірет”. Також спостерігається накопичення легкових транспортних засобів на в’їзд в Україну до 500 одиниць. На виїзд з України на легковому напрямку та пішохідному переході черг немає.

Усіх громадян просять врахувати дану інформацію у разі планування подорожі до Румунії.

Найближчими пунктами пропуску на кордоні з Румунією є “Дяківці – Раковець” та “Красноїльськ – Вікову де Сус”, які працюють у цілодобовому режимі.

Як повідомляє румунське видання Digi 24, фермери Румунії поновили протести через імпорт українського зерна, що призвів до зниження цін на їхню продукцію.

Румунські протестувальники, які виступають проти імпорту зерна з України, рухаються зі своїми тракторами та іншою сільськогосподарською технікою до місць, де запланували акції – зокрема, і пунктів пропуску на кордоні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.