Новини

У Чернівцях затримали айтішника, який поширював дитяче порно

На Буковині викрито ІТ-фахівця, який розповсюджував порно контент за участі дітей.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Чернівецької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру громадянину за фактами умисного одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем та розповсюдження дитячого порнографічного контенту (ч. 1, 3 ст. 301-1 КК України).

За даними слідства, 30-річний ІТ-фахівець з Чернівців, використовуючи власний персональний комп’ютер, упродовж травня-жовтня 2022 року завантажив з всесвітньої мережі Інтернет відеопродукцію з дитячою порнографією. Надалі він розповсюджував вказаний порнографічний контент серед приватних користувачів мережі Інтернет.

За результатами проведених обшуків за місцем проживання підозрюваного, правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, жорсткі магнітні диски ємкістю 240 ГБ, 250 ГБ та 2 ТБ. Відповідно до висновків судової мистецтвознавчої експертизи на вказаних носіях зберігались файли, що містять дитячу порнографію.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам у Чернівецькій області ДКП НП України

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.