Новини

У ЗСУ заявили, що росіяни відступили з деяких позицій на Донецькому напрямку

Російські окупаційні війська були вимушені відступити з деяких позицій на Донецькому напрямку. Наразі українські захисники облаштовують там оборонні позиції.

Про це керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський повідомляє в ефірі телемарафону.

“Завдяки злагодженим та вмілим діям наших захисників на Донецькому напрямку ворог відступив із деяких позицій, зараз ми облаштовуємо ці позиції для ведення оборонних дій”, – сказав він.

При цьому, Дмитрашківський зазначив, що росіяни зазнають значних втрат в особовому складі та техніці. Окрім того, за даними розвідки, в районі Верхньоторецького спостерігається накопичення техніки. Таким чином, є припущення щодо того, що найближчим часом окупанти можуть спробувати розпочати більш потужні бойові дії з цього напрямку.

Водночас, згідно зі словами речника, з’явилася інформація щодо появи вагнерівців для наступу на Авдіївку, але підтвердження цьому поки немає.

Росіяни продовжують здійснювати наступальні дії в районі Авдіївки, Мар’їнки та Карлівки. За минулу добу вони здійснили 30 штурмових дій, сьогодні вночі – 10. При цьому усі наступальні дії окупантів відбувалися без підтримки техніки, лише в одному випадку вони застосували два танки.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.