Новини

Посол Болгарії, яка родом з Чернівців, показала свій робочий день

Посол України в Республіці Болгарія Олеся Ілащук 28 березня вручила копію довічних грамот заступнику Міністра закордонних справ Болгарії Костадіну Коджабашеву.

Про це повідомляється у фейсбуці Посольства Болгарії.

“Посол висловила подяку Болгарії за всебічну допомогу України в умовах неспровокованої російської збройної агресії та тимчасово переміщених громадян України. Отримали гарантії щодо підтримки державного суверенітету та територіальної цілісності України, євроінтеграції та її євроатлантичних амбіцій, а також надання необхідної допомоги українській стороні у протидії агресору та відновленні держави”, – йдеться у дописі.

Також зазначається, що домовилися про активізацію українсько-болгарського політичного діалогу та взаємовигідного секторального співробітництва.

Раніше повідомлялося, що Олеся Ілащук, яку у грудні 2022 року призначили надзвичайним і повноважним послом України в Болгарії, розпочала виконувати свої обов’язки.

Раніше “Європейська правда” заявляла, що Ілащук не має досвіду роботи в дипломатії чи на державних посадах та досі була зазначена як фахівчиня з сексології та дорогоцінних прикрас.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.