Новини

Як підключитися до домашнього інтернету та використовувати його на максимумі у Луцьку*

При виборі домашнього інтернету хочеться знайти комбінацію зручного тарифного плану з необхідними опціями, та високого рівня сервісу. В ідеалі користувач прагне знайти постачальника якісних послуг, за які не потрібно переплачувати. Київстар пропонує тарифні плани Домашнього Інтернету клієнтам по всій країні, цілодобову підтримку, підключення майстром без додаткової плати й інші корисні опції. Спробуємо розібратись, як отримати доступ до мережі у Луцьку на вигідних умовах.

Підключення та активація Суперсил

Всеукраїнський провайдер максимально спростив алгоритм підключення: користувачу достатньо залишити заявку на сайті або телефоном, заповнити коротку анкету. Далі система автоматично перевірить наявність покриття за потрібною адресою, і попросить підтвердити своє звернення.

Менеджери щодня без вихідних опрацьовують заявки, передзвонюють, щоб уточнити подробиці майбутнього візиту майстра. Він прийде через 2–3 доби з моменту створення звернення, виконає підключення інтернету в Луцьку без додаткових виплат. У клієнта одразу з’являється доступ до мережі, а також право активувати Суперсилу. Яку саме, можна обирати самостійно з трьох варіантів:
Гігабіт для пришвидшення темпу трафіку до 1 Гбіт/с;

Київстар ТБ для перегляду більш ніж 200 каналів з улюбленими шоу, фільмами та передачами;

Статична IP-адреса для захищеної роботи в мережі, використання VPN, взаємодії з корпоративними файлами.

Вибраною Суперсилою можна користуватися без доплати. А якщо бажання або потреби змінились — опцію дозволяється змінювати хоч кожні 4 тижні. Такий алгоритм дозволяє покращити стандартний тарифний план Домашнього Інтернету, адаптувати перелік доступних послуг під потреби конкретної людини.

Сервіс та додаткові можливості

Консультанти цілодобово надають кваліфіковану підтримку, щоб клієнт за необхідності отримав вичерпну відповідь та допомогу у потрібний момент. Також можна розраховувати на паузу в оплаті інтернету, якщо тимчасово припиняється його використання. Випадково пропущений день оплати не стане проблемою завдяки Тижню довіри — фіксації доступу до мережі на 7 діб.

У Київстар передбачили навіть збереження переліку послуг для тих, кому раптово довелось переїхати. Тариф, залишок та всі налаштування залишаться незмінними, щоб найшвидше продовжити користування Домашнім Інтернетом у звичному та комфортному ритмі. Надійний доступ зі стабільним з’єднанням мотивує впевнено підключатись до провайдера у Луцьку та інших містах.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.