Новини

«Хочу бути ефективною на війні»: підприємниця з Чернівців вступила до спецпідрозділу поліції «Лють»

В області активно триває набір до штурмової бригади “Лють”, яка входить до “Гвардії наступу”. До підрозділу приходять сильні та вмотивовані чоловіки. Та жінки теж не стоять осторонь, як-от, підприємниця Оксана КОЦЮБИНСЬКА.

Про це йдеться у публікації ” “

– Нещодавно я завершила свою підприємницьку діяльність в одній із найбільших мережевих компаній на заході України, в якій була комерційною директоркою. Від моменту повномасштабного вторгнення ми активно займалися волонтерством, допомагали переселенцям. Та все ж я вирішила долучитися до великої справи й стати на захист держави. Просто брати участь у волонтерській діяльності для мене вже замало. Кілька моїх друзів на війні з перших днів. Спілкуючись із ними, я зрозуміла, що найкращі люди – саме там, тож я хочу бути ближче до них, – каже Оксана.

У жінки є дві доньки – Катерина та Надія.

– Одній доні – 15, а іншій – 17 років. У мене дуже хороші стосунки з доньками, вони мене підтримали. Коли дівчата побачили мою емоцію, з якою я повідомила їм своє рішення вступити до “Люті”, вони її підхопили, бо вірять у свою маму. Щоправда, одразу зауважили, що тепер їм доведеться навчитися готувати їсти, – ділиться Оксана Коцюбинська.

Жінка ще з осені шукала військові підрозділи, до яких хотіла вступити.

– Я розпочала із ЗСУ. Дуже пишаюся жінками, які беруть безпосередню участь у бойових діях. Це дуже сильні особистості. Та все ж природні особливості наші такі, що ми фізично слабші від чоловіків. Коли я натрапила на інформацію про бригаду “Лють”, то зрозуміла, що тут буде легше знайти своє призначення, – ділиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Життя без армії – не життя”: нацгвардієць, який зараз служить у Чернівцях, розповів, як відвойовував Харківщину – відео

Змінив лікарський халат на форму Нацгвардії: щемлива історія нацгвардійця, який служить у Чернівцях – відео

Наразі Оксана Коцюбинська пройшла етап відбору.

– Мені конкурс дуже сподобався, я його вважаю дуже ефективним. Він дає змогу визначити потенціал людини на кожному з етапів: психологічному, розумовому, фізичному. Зізнаюся, що я була здивована своїми результатами, адже вони дуже непогані, – підсумовує жінка.

Після оформлення всіх необхідних документів Оксана Коцюбинська проходитиме підготовче навчання.

Довідка

На Буковині триває відбір кандидатів до новоствореного підрозділу Національної поліції України “Лють”.

Заявки можна подати онлайн або ж у підрозділах ЦНАП за адресами:

• Чернівці, вулиця Героїв Майдану 7, тел. 050 146 53 00;

• Кельменці, площа Центральна 2, тел. 067 609 95 29;

• Вижниця, вулиця Грушевського 35, тел. 097 742 16 00.

Працює “гаряча лінія” для консультацій: 0 800 100 020.

Також інформацію про набір можна отримати в ГУ НП в області за номерами: 066 183 33 17, (0372) 59-14-32.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.