Новини

Чи вдасться ЗСУ уникнути затяжної війни: майор запасу розповів

Сценарій затяжної війни в Україні потрібен лише російському диктатору Володимиру Путіну. Наразі ЗСУ важливо тримати оборону і готуватись до контрнаступальних дій.

Про це в інтерв’ю OBOZREVATEL розповів ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман.

“Все залежатиме від того, наскільки ми зможемо підготувати сили. Офіційно було повідомлено про те, що наразі під прапором Міністерства внутрішніх справ проходять підготовку щонайменше вісім бригад. Є інформація про те, що доукомплектовуються і доповнюються певні підрозділи, наші військові проходять навчання за кордоном – це майже 10 тис. військовослужбовців. Загалом, як сказав Жозеп Боррель, цифра навчених і відповідним чином озброєних українських воїнів може дійти до 30 тис.”, – нагадав військовий.

Олексій Гетьман наголосив, що українським військовим зараз конче необхідно витримати оборону і підготуватися на квітень-травень.

“То після нашого контрудару про жодну довготривалу війну йтися вже не може. Бо цього року ми плануємо звільнити Крим. Після того, як Крим повернеться до складу України, думаю, всередині РФ розпочнуться такі процеси, що Путін може не втриматись на своїй посаді”, – резюмував він.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.