Новини

На вихідних засніжить: погода на Буковині до кінця тижня

У Чернівцях завтра, 9 березня, в Чернівцях та області буде похмуро, проте без опадів. Температура повітря – від +7 до +16 градусів.

Про це повідомляє сайт Sinoptik, пише molbuk.ua

У п’ятницю, 10 березня, ранок та вечір у Чернівцях будуть похмурими, а вдень очікується недовге прояснення. Без опадів. ВІд +5 до +15 градусів.

А от на вихідні в області трохи засніжить. У суботу, 11 березня, протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранішній дощ після обіду повинен послабшати, а ближче до вечора його замінить дрібний дощ зі снігом. Від +4 до +13 градусів.

У неділю, 12 березня, досвітні хмари вранці розсіються, а вдень знову зберуться, щоб ввечері звільнити небо від своєї пристуності вже повністю. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дощ зі снігом, проте ближче до вечора він закінчиться. Від +1 до +6 градусів.

За прогнозом Укргідрометцентру, завтра, 9 березня, в Україні хмарно з проясненнями.

У західних областях помірний дощ, вночі з мокрим снігом, вночі місцями в центральних та східних областях, вдень у північних областях невеликий дощ; на решті території без істотних опадів.

У Чернігівській, Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській та Харківській областях вночі та вранці місцями туман.
Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень у Карпатах місцями пориви 20-25 м/с.

Температура вночі 3-8° тепла, в північній частині та більшості центральних областей від 2° тепла до 3° морозу; вдень 7-12° тепла (на Волині та Рівненщині 4-9°), у центральних, південних областях та в Криму 13-18°.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.