Новини

«Варвари! Дикуни!»: у центрі Чернівців обрізали дерево, залишивши самий стовбур

Фото з фб-сторінки Юрія Чорнея

У центрі Чернівців на вулиці А. Жуковського (колишня Горького) на території педагогічного коледжу Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича обрізали гілки великого дерева, залишивши лише сам стовбур.

Про це на своїй фб-сторінці розповів журналіст Юрій Чорней, пише molbuk.ua

“Не знаю, чи чатувала сама Кобилянська у затінку цього дерева на Маковея, але вже він сам точно проходив під його розлогою (до сьогодні) кроною дорогою з дому на роботу”, – написав Юрій Чорней.

Як пояснили molbuk.ua у департаменті інфраструктури та благоустрою Чернівецької міськради, трест зеленого господарства до цього стосунку не має.

“Усі питання до адміністрації закладу”, – зазначили у пресслужбі департаменту.

Також у коментарях під дописом заступник міського голови Василь Зазуляк наголосив, що організує відповідні навчання, як правильно доглядати за рослинами.

“Зрозуміло, що у них з фахівцями туго. Ініціюю проведення навчань для закладів обласного підпорядкування. Бо всі шишки все одно несправедливо сипляться на комунальників”, – написав Зазуляк.

У коментарях чернівчани обурені тим, що залишилося з дерева.

“Сараку, і це ж не перший раз його так розчленовують”, – написав Іван Сорочан, опублікувавши фото цього дерева, зроблене раніше.

“Перший етап знищення… Другий – спилять стовбур… попередньо знімають кору з дерева…” – пише Лідія Анциперова.

“Варвари ! Дикуни ! Ті , хто ненавидить наше місто роками !” – обурюється Людмила Айгаре.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.