Новини

Викрала 1500 гривень та телефон: буковинці загрожує до восьми років ув’язнення

У Чернівецькій області 63-річний житель села Снячів повідомив поліції, що малознайома, перебуваючи у нього в гостях, викрала з кишені його куртки гроші та мобільний телефон. Правоохоронці встановили особу крадійки та наразі проводять досудове розслідування.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

За результатами проведених першочергових слідчо-розшукових заходів працівники поліції встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 26-річна жителька міста Кіцмань.

“Того дня жінка перебуваючи в гостях у буковинця, скористалася тим що господар заснув, викрала з кишені куртки 1500 гривень та мобільний телефон”, – йдеться у повідомленні.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Глибоцького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили порушниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Згідно із санкцією статті, за вчинене кримінальне правопорушення буковинці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаємо, відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до тяжких злочинів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.