Новини

«Будемо пам’ятати кожного»: на Буковині попрощалися з 11-ма Героями – фото

Фото з прощання на Центральному кладовищі Чернівців

Сьогодні, 24 лютого, на Буковині в останню дорогу провели 11 Героїв, які віддали своє життя за Україну. На Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців поховали воїна військової частини А4069, молодшого сержанта Сергія Скворцова та військовослужбовців частини А4436, солдатів Івана Яківчика і Олексія Боднаря.

Про це повідомляє Чернівецька облрада, пише molbuk.ua

Із чотирма воїнами попрощалися на Вижниччині – молодшим сержантом Іваном Маковійчуком, солдатами Іллею Боднарашеком, Костянтином Паламарюком та Іллею Візиром.

Також прощання відбулося у Недобоївцях із старшим сержантом Віталієм Рудницьким, у Погорілівці – із солдатом Дмитром Костенюком. У Сторожинці поховали солдата Сергія Федорюка, у Новодністровську – солдата Дмитра Кадика.

“З початку російсько-української війни війни Буковина втратила сотні своїх Героїв. Пам’ятатимемо кожного, а ворог обов’язково відповість за одиноких матерів, осиротілих дітей та вдів! Україна вистоїть і переможе!” – йдеться у дописі облради.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 24 лютого, в Чернівцях попрощаються з одинадцятьма Героями, які загинули, боронячи Україну від російської навали.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.