Новини

У боях загинули два молодих військових з Буковини: у громаді оголосили дводенну жалобу

У боях за незалежність України загинув військовий із села Погорілівка Юрковецької громади – Дмитро Костенюк. Крім цього, загиунв ще один військових з села Добринівці цієї ж громади – 28-річний Іван Кирильчук. У громаді оголосили дні жалоби впродовж 20 та 22 лютого.

Про це йдеться у розпорядженні Юрковецької сільської ради, пише molbuk.ua

“Страшна звістка надійшла в Погорілівку. Загинув при захисті України Костинюк Дмитро 1992р.н. Він виконав свій священний обов’язок до кінця, віддав за Вітчизну своє молоде життя. Скільки хороших слів про ГЕРОЯ написали за цю ніч вчителі, друзі, односельчани, що здається на небесах потрібні ангели. Та нажаль ми знаємо винуватця , це путін і русня. Побратими обов’язково розрахуються за твоє життя, Дмитрику.

Вічна слава і вічний спокій ГЕРОЮ!

Шановні земляки слідкуйте за моїми дописами, бо нам потрібно гідно зустріти і провести в останню дорогу наших ГЕРОЇВ. Слава Богу! Слава Україні! Слава ЗСУ!”, – йдеться у дописі.

У боях за незалежність загинув 28-річний буковинець Іван Кирильчук.

“Під час захисту України і її територіальної цілісності в районі ведення бойових дій загинув наш односельчанин: молодий юнак,люблячий син та брат, надійний друг та товариш, вірний син свого народу, мужній воїн – Кирильчук Іван Дмитрович, який захищав свою країну,боронив до останнього…”, – йдеться у дописі спільноти культура Юрковецької громади.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.