Новини

«Молюся за нього»: артистка з Буковини розповіла про брата, який зараз воює під Бахмутом

Народна артистка родом із Буковини Катерина Бужинська розповіла про свої хвилювання в перші дні повномасштабної війни та брата, який зараз воює у лавах ЗСУ.

Дописом артистка поділилася на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

Артистка згадала, як у лютому поспішно покидала Київ, переживаючи за своїх трьох дітей.

“Згадую, як у 20-х числах лютого перебувала у столиці та працювала, маючи щільний концертний графік, мріяла, кохала, насолоджувалася сімейним життям і творчістю. Але вже в перший день війни я на власні очі побачила, як прямим влучанням ракети був знищений будинок у моєму районі. Страх за трьох неповнолітніх дітей змусив мене негайно покинути рідний дім, виїхати за кордон”, – написала Бужинська.

Вона зізналася, що відтоді не відчуває спокою і дуже хвилюється за брата, який воює зараз у районі Бахмута.

“З того часу, перебуваючи на чужині, не маю й миті душевного спокою ні як жінка, ні як мама, ні як артистка. Навіть поїздка до Києва не змогла позбавити мене від тяжких переживань. Крає серце розлука з друзями та близькими, що розпорошені по світу та залишаються в Україні, а найбільше – думки про брата, що у лавах ЗСУ сьогодні боронить нашу Батьківщину на лінії вогню, під Бахмутом”, – зазначила Катерина Бужинська.

Артистка додала, що молиться за всіх.

“Молюся за нього, за Україну та українців. Впевнена, що ми здолаємо ці випробування. Адже ми незламні у нашій вірі в перемогу, нас єднає любов до рідної країни, а надія дає сили боротися за мир і наше спільне прекрасне майбутнє”, – написала.

Раніше повідомлялося, що Катерина Бужинська у Софії (Болгарія) вийшла на акції протесту. Зокрема, мітинг відбувся під російським посольством після масованих обстрілів Росією України. Бужинська разом з іншими протестувальниками вимагала, аби РФ після скоєних злочинів нарешті визнали терористичною країною.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.