Новини

Укренерго попередив про можливі аварійні відключення: яка ситуація на Буковині

Більше ніж добу ворог безперервно атакує енергетичні об’єкти нашої країни. Сьогодні вночі відбулась 17 атака ворожих дронів в південному та південно-східному регіонах.

Про це повідомляє Укренерго.

На жаль, знову є влучання по теплоелектростанціях та об’єктам магістральних мереж.

Завдяки професійній роботі аварійних бригад, вдалося оперативно заживити споживачів за резервними схемами та уникнути аварійних знеструмлень.

Ситуація в енергосистемі внаслідок атаки ракет та дронів складна, але контрольована. В Харкові у зв’язку з пошкодженням енергетичних об’єктів застосовані аварійні відключення.

Також через мережеві обмеження, які введені після пошкодження ворогом об’єктів магістральних мереж, при зростанні споживання можливі аварійні відключення в Хмельницькій, Житомирській, Київській областях та м.Київ.

На Одещині фахівцям “Укренерго” разом з обленерго вдалося ввести в роботу частину обладнання, продовжуються роботи над поверненням регіону енергоживлення.

У “Чернівціобленерго” поки не повідомляють про зміни графіка. Зазначається, що відключення за графіками будуть лише у вечірні години пікових навантажень – з 16.00 до 20.00. Якщо не буде додаткових змін в роботі енергосистеми, то з 20.00 до кінця доби знову буде безліміт у споживанні електроенергії.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.