Новини

Знову на роботі: Мартинюка поновили на посаді головного освітянина Чернівців

У Чернівцях окружний адміністративний суд поновив Сергія Мартинюка на посаді начальника управління освіти міськради.

Як повідомив посадовець у коментарі кореспондентці molbuk.ua, сьогодні він приступив до виконання своїх обов’язків.

“Я був звільнений 13 жовтня 2020 року. Рішення було незаконним, тож я подав до суду. 25 лютого отримав рішення суду про своє поновлення на посаді. Інший пункт рішення – сплатити за вимушений простій середньомісячний заробіток за чотири з половиною місяці. Загалом вийшло майже 100 тисяч гривень”, – повідомив Мартинюк.

Після отримання рішення суду Сергій Мартинюк зустрівся з міським головою Романом Клічуком, який “дав добро” на повернення чиновника на посаду головного освітянина міста.

“З 26 лютого з’явилося офіційне розпорядження про моє поновлення. Тож від сьогодні дня я вже знову начальник управління освіти Чернівецької міської ради”, – сказав С. Мартинюк.

На запитання, чи допускає С. Мартинюк думку, що його невдовзі можуть “замінити” іншою кандидатурою, чиновник відповів:

“Гадаю, що ми під час зустрічі з міським головою порозумілися і узгодили правила роботи, які влаштовуватимуть як міського голову, так і мене. Тож поки працюємо. А там час покаже”.

Раніше повідомлялося, що Сергій Мартинюк подав до суду щодо свого звільнення з посади головного освітянина міста. З цієї посади його звільнив попередній секретар міськради Василь Продан, який виконував обов’язки міського голови.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.