Новини

У Чернівцях запроваджують загальні транспортні картки: ними можна розрахуватися у тролейбусах та автобусах

З 2 лютого у Чернівцях запускають продаж загальної транспортної картки. Наразі до реалізації готові 8 тисяч транспортних карток.

Про це повідомив в.о. Чернівецького тролейбусного управління Петро Лисак.

Вартість транспортної картки становить 200 гривень, з них 30 гривень це вартість покупки, 170 гривень – на поїздки. Розраховуватися карткою можна буде у тролейбусах та у комунальних автобусах.

“Транспортна картка є багаторазового використання, тобто її можна буде поповнювати у терміналах міста. Транспортну картку при вході потрібно буде провалідувати. На терміналі валідатора висвітлиться, що проїзд оплачено і який залишок коштів на картці”, – пояснив Петро Лисак.

Картку можна буде придбати у магазинах “Нива”, “Тайстра”, у кіосках “Молодий буковинець” і кав’ярнях “Adena”.

Також продаж транспортних карток буде окремо здійснюватися працівниками ЧТУ на центральних та кінцевих зупинках та контролерами у тролейбусах. Працівники будуть мати термінали, їх можна буде пасажирам купувати за готівку.

Картки є стандартними, тобто на суму 200 гривень. Але поповнити її можна на будь-яку суму у 80 платіжних терміналах Ibox по номеру картки. Їхні адреси можна знайти на сайті ЧТУ.

Водночас у ЧТУ зазначають, що вартість проїзду за транспортною карткою не буде меншою: у тролейбусах – 10 гривень, в автобусах – 14 гривень.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.