Новини

Пошкоджені будинки, авто, енергетичний об’єкт: наслідки ракетних ударів росіян по Києву

Київська область від ночі 26 січня потерпає від атак РФ – атака дронів зранку змінилася ракетними ударами. Є влучання в енергетичний об’єкт і пошкодження цивільної інфраструктури.

Про це інформує Київська обласна військова адміністрація.

Сили ППО відпрацювали гідно і на щастя, минулося без жертв та постраждалих. Втім, внаслідок атак окупантів пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури, приватні будинки і багатоповерхівки, автівки жителів у деяких районах області.

“Переважно – це вибиті вікна, ушкоджені дахи та фасад. На місцях працюють усі необхідні екстрені служби. Наслідки масованих атак встановлюються. Також є влучання в енергетичний об’єкт”, – сказано в повідомленні.

Наразі в області застосовані екстрені відключення електроенергії. Графіки вимкнень на цей час не діють.

Раніше у поліції показали фото уламків ворожої ракети на Київщині.

Нагадаємо, у повітряному просторі Києва під час атаки РФ 26 січня було зафіксовано близько 20 ракет різного типу. Усі повітряні цілі були знищені українськими захисниками.

Втім, сталося влучання ракети в нежитлову забудову в Голосіївському районі. Попередньо, внаслідок ракетного терору росіян загинув 55-річний чоловік. Ще двоє осіб постраждали.

Тим часом у Чернівціобленерго попередили, що за результатами сьогоднішньої атаки російських терористів можуть відбутися зміни у лімітах споживання для всіх областей.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.