Новини

“Працюємо цілодобово”: поліцейські з Буковини нагадали про додаткові способи звернення по допомогу

Співробітники поліції Чернівецької області нагадують, що крім звичної спецлінії “102”, звернення від громадян приймаються на додаткові номери телефонів та у месенджері: у текстовому, аудіо та відеоформаті.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Для забезпечення доступності звернень до поліції та полегшення отриманням звернень від осіб з особливими потребами, на території Чернівецької області створено можливості різних форм комунікації.

Окрім спеціальної лінії 102, у випадках перенавантаження телефонної лінії зв’язку, ще додатково цілодобово працює телефон чергової частини – (0372) 55-26-02. Також до поліції можна звернутися зателефонувавши на мобільний номер – (067) 312-85-24, за яким діє мобільний месенджер Telegram.

Правоохоронці звертають увагу на те, що вказаний застосунок дозволяє надсилати звернення у текстовому, аудіо та відеоформаті. Це дозволяє спростити процес комунікації з громадянами, які мають порушення зору, слуху та розлади мовлення.

Також поліцейські нагадують, що в Україні працює мобільний застосунок “My Pol”, який дозволяє миттєво повідомити про злочин, швидко знайти, де знаходиться найближче відділення поліції, провести моніторинг роботи правоохоронців та ознайомитися з їх актуальними новинами.

Поліція Буковини також звертає увагу, що Facebook, Twitter, YouTube та Instagram використовується для інформування населення про роботу правоохоронців, проте не обслуговується, як платформи для виклику поліції.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.