Новини

Айфон 14 Про Макс: основні характеристики та переваги*

Чи має для вас значення марка мобільного телефона? Раніше гаджет відомого бренду Apple насамперед вказував на статус його власника, зараз же – радше на стиль життя, адже вони зручні в користуванні та максимально швидкі. Звичайно, iPhone не кожному по кишені, але якщо зважати на всі його переваги, то ціна, безперечно, виправдана. Тож сьогодні ці акуратні “яблучка” є не лише в найбільш заможних осіб, а й усіх тих, хто готовий кілька місяців економити на чомусь іншому, наприклад, на розвагах, щоб придбати собі гаджет, який не зависатиме, оперативно виконуватиме завдання і матиме чудову камеру. Фаворитом останнього сезону, звісно, є модель Айфон 14 Про Макс. Чим цікава ця лінійка та чи виправдана її вартість – далі.

iPhone 14 Pro Max компанія Apple представила 7 вересня 2022 року на черговій презентації, і він є найбільш довершеною моделлю нової лінійки, адже поєднує в собі всі переваги представників попередніх колекцій. Так, за розміром і формою візуально гаджет не відрізняється від iPhone 13 Pro Max, але у нього є відмінна риса (як і у iPhone 14 Pro) – відсутній великий чубчик вгорі екрану, де розташована селфі-камера. Там тепер акуратний овальний виріз, завдяки чому дисплей здається ще більшим.

Детальніше про характеристики iPhone 14 Pro Max

Усі новенькі айфони вже йдуть на операційній системі iOS 16, яка раз кілька місяців відкриває своїм користувачам все нові можливості. Однак це закономірна риса всіх гаджетів, переваги в iPhone 14 Pro Max значно більші.

Дисплей Super Retina XDR. Apple і до цього випускала гаджети із потужними дисплеями, однак цьому конкурентів немає, адже він максимально точно передає кольори зображень, рівномірно розподіляє яскравість на весь екран та має довершену контрастність. До того ж, у iPhone 14 Pro Max на відміну від iPhone 13 Pro Max рівень яскравості збільшився на 400 ниток – 1600 замість 1200.

Процесор А16 Bionic. Цей шестиядерний чіп на чверть енергоефективніший за свого попередника, тож iPhone 14 Pro Max довше може працювати без підзарядки, легше вирішувати непрості завдання – робити презентації, таблиці, монтувати відео, грати ігри на максимальній швидкості тощо. Час автономної роботи гаджета становить на дві години більше, аніж у його попередника.

48 Мп основна камера. Замість традиційних 12 Мп Айфон 14 Про Макс отримав учетверо більше. Окрім основного модуля, над якістю фото працює 12-піксельна ширококутна камера, 12-піксельний телеоб’єктив та LiDAR-сканер. Від 13 Про Макс цей гаджет відрізняється можливістю зйомки відео у форматі ProRes, “Кіноефект” (із розмитим фоном як у портретних фото), уповільнено, прискорено, а також розширеними фотографічними стилями. Селфі-камера не змінила своєї потужності – 12 Мп.

Представлений iPhone 14 Pro Max у чотирьох кольорах – Silver, Space Black, Gold, Deep Purple з вбудованою пам‘яттю 128 Гб, 256 Гб, 512 Гб, 1 Тб. І саме від обсягу вбудованої пам’яті залежатиме вартість гаджета. Як правило, стартує вона від 1200 доларів.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.