Новини

У Чернівціобленерго розповіли, чи будуть відключати світло буковинцям на новорічні свята

30 грудня Чернівецька область працює за планом відповідно до наданого обмеження обсягу потужності до 192 МВт/год.

Графік погодинних відключень на сьогодні розміщений на сайті Чернівціобленерго у рубриці “Інформація про відключення”, пише molbuk.ua

Споживачам нагадали, що сьогодні кожна область отримує обмеження обсягів споживання електроенергії пропорційно до прогнозованої ситуації в енергосистемі країни, щоб утримувати баланс між виробництвом та споживанням електроенергії.

Після вчорашніх обстрілів території України російськими терористами в енергосистемі є значні мережеві пошкодження. Через це виникли складнощі у постачанні електроенергії на Харківщині, Київщині, Одещині, Миколаївщині, Херсонщині та Львівщині. Енергетики приступили до відновлення пошкоджених мереж, щойно це стало можливим, інформують в обленерго.

І прогнозують, що Новий рік буковинці проведуть не в темряві.

“На сьогодні можемо припускати, що новорічні свята область проведе зі світлом. Останні кілька діб нічні ліміти були скасовані у багатьох регіонах країни. Якщо ворог не вдаватиметься до повторних обстрілів, Буковина працюватиме і святкуватиме з електроенергією. Дякуємо ППО і Збройним силам України за таку можливість!”, – зазначають у пресцентрі Чернівціобленерго.

Раніше у Чернівецькій області оприлюднили нові графіки стабілізаційних відключень електроенергії на 30 грудня.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.