Новини

Топер із піною пам’яті в інтернет-магазині HubStore: у чому його перевага*

Часто ми прокидаємося з поганим самопочуттям та болем у спині. І зазвичай причина цих негараздів — незручне спальне місце. Важливо подбати про вирішення проблеми, але якщо ви не хочете купувати повноцінний матрац, то є інший вихід. Топер — зручний ортопедичний виріб, який чудово підходить як додаток до основного спального місця. Він призначений для покращення зручності дивану або ліжка, вирівнює поверхню та забезпечує хорошу підтримку хребта під час відпочинку. Крім того, топер можна застосовувати для занять спортом на підлозі, а також брати з собою в мандрівку. Виріб зручно та легко скрутити в рулон та користуватися ним під час подорожі на автомобілі.

Оптимальним варіантом зараз вважається топер з піною Меморі, який можна придбати в інтернет-магазині HubStore. Це дуже зручна модель із відмінними ортопедичними властивостями. Матрац чудово підтримує хребет у правильному положенні під час відпочинку та забезпечує вам комфорт. Виріб адаптується під анатомічні особливості вашого тіла та повторює його контри. Завдяки цьому ефекту матрац значно покращує якість сну.

Звідки пішла назва та як з’явився матеріал

Інноваційний матеріал, який використовується в матрацах для різних вікових груп, а також у подушках та м’яких меблях для створення зручних та довговічних виробів, має назву Memory Foam або меморикс. Професійні лікарі: ревматологи, ортопеди та вертебрологи — рекомендують вибирати спальні аксесуари, вироблені саме з цього матеріалу, оскільки він має анатомічний та ортопедичний ефект.

Memory Foam був розроблений у 1966 році в лабораторії NASA з метою зменшення впливу гравітації на астронавтів під час старту та приземлення космічних кораблів.

Memory Foam у своєму сучасному вигляді виник як результат співпраці виробника з досвідченими медичними фахівцями. Цей високоеластичний матеріал вражає своєю здатністю адаптуватися до форми тіла та ваги сплячої людини. Матраци з таким наповнювачем забезпечують комфортну температуру спальної поверхні, надають підтримку хребту під час сну та швидко відновлюють свою форму.

Особливості чудо-матеріалу — піни Memory

Цей матеріал складається з поліуретану, який спінюється за допомогою особливої технології. Він відрізняється щільною та дрібною структурою з відкритими порами сферичної форми. Під впливом тепла наповнювач стає еластичним і пружним, водночас абсолютно безпечним для людини. Тонкі матраци з ефектом пам’яті ідеально підходять також для маленьких дітей, оскільки вони не містять токсичних речовин.

Спочатку постільні речі на основі піни Memory виробляли лише для медичних закладів. Ця сировина успішно пройшла багаторазові випробування в умовах стаціонарів, у тому числі використання в реанімаційних та реабілітаційних відділеннях. Було доведено, що матраци та подушки мають лікувальний ефект, тому їх часто рекомендують для профілактики пролежнів і захворювань кісток.

Чому варто придбати топер із піною Memory: головні переваги виробів

Memory Foam відома своїми унікальними амортизаційними властивостями та здатністю відновлювати свою форму всього за декілька секунд. Тонкий матрац із піною Memory Foam добре адаптується під контури тіла, температуру й вагу сплячої людини. Ці моделі матраців мають середню жорсткість, призначені для різних типів тілобудови.

Процес адаптації до особливостей тіла відбувається плавно, що допомагає уникнути надмірного навантаження на хребет, м’язи та суглоби. Товщина топера становить всього 6–7 см, але цього достатньо для ортопедичного ефекту. Вироби з піною Memory Foam мають численні переваги:

Створення приємного відчуття легкості під час сну та відпочинку, рівномірне розподілення навантаження на кістково-м’язовий апарат, що сприяє поліпшенню метаболізму та зменшенню гідростатичного тиску на тканини та кров.

Ніжна підтримка хребта з урахуванням його фізіологічних вигинів, що робить ці матраци корисними для медичного застосування (наприклад, для профілактики післяопераційних ускладнень та полегшення стану пацієнтів з артритом чи ревматизмом).

Стійкість до розвитку шкідливих мікроорганізмів, гіпоалергенність та відсутність різкого хімічного запаху, що підтверджується знаком якості CertiPUR.

Оптимальний повітрообмін спальної поверхні завдяки пористій структурі, що забезпечує комфортний мікроклімат для якісного сну.

Довговічність та збереження початкових властивостей протягом 15 років без необхідності постійного перевертання.

Вироби з ефектом пам’яті сприяють зменшенню болі в суглобах та м’язах. Вони рекомендуються для людей із хворобами опорно-рухового апарату, порушеннями кровообігу. Ці моделі також ідеально підходять для вагітних, оскільки забезпечують комфорт у будь-якій позі, отже, можна не турбуватися про негативний вплив на дитину.

Як правильно вибрати топер

Спочатку необхідно вибрати модель, яка ідеально підходить за розмірами спального місця, точно визначивши товщину та ширину матраца. Також варто враховувати максимальне навантаження на одне спальне місце – ортопедична піна може витримувати до 200 кілограмів.

Як і де придбати матрац

Ви можете зв’язатися з менеджером магазину HubStore за телефоном 0 800 334 724 і проконсультуватися з усіх питань.

Сервіс працює щодня без перерви з 9:00 до 20:00. Склади магазину знаходяться в м. Київ, на вул.Магнітогорська,1-А, завод “Платформа” та в м. Львів, вул. Стрийська, 45.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.