Новини

«Час відзначити своїх 35»: відомий шоумен із Чернівців святкує ювілей

Відомий шоумен із Чернівців Нікіта Добринін (Влад Вакулович) сьогодні відзначає своє 35-річчя.

Про це ведучий сповістив на своїх сторінках у соцмережах, опублікувавши тематичну світлину, пише molbuk.ua

“Час відзначити свої 35”, – написав Нікіта, і додав фото зі святковим тортом, де зображений він із сином Левом.

Нікіта Добринін (нар. 30 грудня 1987, Провідєнія, СРСР) — український теле та радіоведучий.

Нікіта Добринін народився 30 грудня 1987 року у смт Провиденія, Чукотський автономний округ. У 1991 разом з сім’єю повернувся до рідного міста Чернівці.21 травня 2020 року взяв шлюб з Дарією Квітковою в РАЦСі. А 12 серпня відбулось святкування на березі Дніпра в колі найближчих родичів та друзів.

У 2004 році вступив до Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича на філологічний факультет (спеціальність журналістика). У 2009 році закінчив університет з відзнакою. Упродовж навчання брав активну участь у житті університету, проводив заходи, брав участь у конкурсах художньої самодіяльності.

У 2008 Нікіта переїжджає до Києва та стає ведучим Русского Радио Україна, після чого бере старт його кар’єрний зріст як радіо-, так і телеведучого. У 2014 році Нікіта Добринін вперше потрапляє до телеефіру та стає ведучим хіт-параду на телеканалі М1. З 2017 року очолює редакцію чоловічого глянцевого журналу XXL. Учасник шоу Холостяк.

Нікіта Добринін став головним героєм 9-го сезону реаліті “Холостяк” на телеканалі СТБ. Шоу вийшло в ефір навесні 2019 року. Добринін став першим “Холостяком”, якого обрали як команда проєкту, так і глядачі, які голосували на офіційних сторінках каналу СТБ за вибір головного героя нового сезону.

Разом із дружиною переказали мільйон гривень у фонд Сергія Притули, який допомагає ЗСУ.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.