Новини

EL Кравчук, ХЗВ та The Вйо влаштували «вибух емоцій» на фестивалі «Острів ЧЕ» у Чернівцях – фото

У Чернівцях вперше відбувся фестиваль “Острів ЧЕ”, який тривав цілу добу – з сьомої години ранку 11 вересня до 7.00 неділі, 12 вересня.

Як передає кореспондент molbuk.ua, упродовж доби у Чернівцях в рамках цього фестивалю відбувалися різноманітні вистави, імпровізації й монологи, а завершальною на фесті стала музична частина “Острова ЧЕ”. Вона відбулась на території відпочинкового комплексу “Аква-плюс”.

Музичну частину свята відкрив відомий епатажний гурт “Хамерман знищує віруси”. Музиканти традиційно шокували публіку своїми сценічними костюмами.

Цього разу “хамермани” вийшли на сцену, одягнуті у вінки із штучних квітів. Вони виконали свої найвідоміші композиції, а глядачі активно підспівували музикантам.

Пізніше на сцену вийшов чернівецький електро-фольк-гурт STELSI, музиканти заспівали з десяток своїх хітів, після чого глядачі активно підтримали наступного учасника фесту – гурт The Вйо.

Лідер команди Мирослав Кувалдін вийшов до глядачів із шарфом із символікою “ФК Буковина” та подарував публіці виконання найхітовіших пісень легендарної банди.

З великою цікавістю глядачі на “Острові ЧЕ” відреагували на появу на сцені наступного гостя – українського артиста, який здобув популярність всередині 90-х років – Еля Кравчука. Виконавець зізнавався у любові Чернівцям та мешканцям міста й подарував глядачам як нові композиції, так і хіти, відомі ще з часів “Території А”.

Більшість глядачів активно танцювала під музику цього виконавця. Щоправда, були й такі, хто агресивно реагував на епатажного українського співака. Тому охоронцям заходу доводилося не втрачати пильність та не допускати проявів агресії з боку таких осіб.

А драйвовий і епатажний “Курган і агрегат” буквально “розірвав” публіку виконанням своїх композицій із провокативними, проте веселими текстами.

Музичну частину фестивалю завершив відомий чернівецький ді-джей T-Zhuk, який дарував гостям свята танцювальні ритми до самого ранку.

Фестиваль “Острів ЧЕ”: як відреагували чернівчани

Гості фестивалю у своїх дописах у Facebook висловлюють здебільшого позитивні враження від “Острова ЧЕ”. У мережі сьогодні з’явилося чимало постів із подякою за проведене свято його організатору Адамові Сковородці.

Так, чернівчанин Володимир Андрійчук назвав цей фестиваль “потужним вибухом емоцій і естетичного задоволення”.

“Сказати що то було файно значить нічого не сказати, то було до біса аху…..о!!!”, – написав він.

“Палітра артистів, театр, та і взагалі просто обличчя друзів і знайомих яких не бачив вже так давно, і всі були на одній хвилі, короче чистий кайф”, – додав чернівчанин.

“З першого погляду, коли ще ото тільки підходиш до містечка, то усе виглядає якось підозріло понурим. Дід гасає знервований, більшість людей ще тверезі, у атмосфері лайтова бентега. Але, годинка-друга-півтори і Острів перетворюється на повноцінний фестиваль комфортного абсурду з веселощами та Чунга-Чангою”, – поділився враженнями від фестивалю користувач соцмережі Valdis Mat’ego Sepelius.

“Особливо дякую за атмосферу, коли учасники спокійно могли поспілкуватися з виступаючими”, – написав на своїй ФБ-сторінці чернівчанин Ігор Гуцол.

Лідер гурту STELSI Олексій Кухарський вважає, що проведення першого “Острова ЧЕ” – це нова сторінка в історії Чернівців.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.