Новини

Рогозін і так званий “глава уряду ДНР” поранені в Донецьку

Ексглава Роскосмосу Дмитро Рогозін і так званий “глава уряду ДНР” Віталій Хоценко дістали поранення в Донецьку нібито після обстрілу з боку України.

Про це повідомив помічник Рогозіна і прессекретар Хоценка Міна Ахвердієва в коментарі ТАСС, Рогозін у коментарі RT, База, SOTA.

“На околиці Донецька обстрілу зазнав готель, у якому проживала група військових радників на чолі з Дмитром Рогозіним. Дмитро Олегович дістав поранення в спину. Він госпіталізований. Загрози життю немає”, – сказав помічник.

За словами помічника, поранення дістали також особи, які супроводжували Рогозіна. Він також заявив, що “удар носив явно цілеспрямований характер”.

Сам Рогозін у коментарі RT підтвердив, що поранений у спину.

Пряма мова Рогозіна: “Поранений у спину. Житиму. Осколок [пройшов] у сантиметрі від хребта”.

Більше деталей: За даними “Бази”, Рогозін дістав осколкове поранення м’яких тканин голови, проникаюче осколкове поранення сідниць, а також проникаюче осколкове поранення лівого стегна.

Водночас видання “SOTA” повідомляє, що Рогозіна поранили в ресторані “Шеш-беш” у Донецьку, де він відзначав день народження.

За даними видання, поранено також так званого “главу уряду ДНР” Віталія Хоценка, а його охоронця і ще одну людину вбито.

Пізніше прес-секретар Хоценка підтвердила ТАСС, що той поранений, загрози життю немає.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.