Новини

У Чернівецькій міськраді заявили, що тролейбус, який протаранив дерево, не завдав значних збитків місту

Тролейбус, який першого квітня протаранив клумби та автомобіль, а також врізався у дерево поблизу приміщення міської ради у Чернівцях, не сильно пошкоджений.

Про це у коментарі molbuk.ua повідомив заступник міського голови Ігор Крохмаль.

За словами посадовця, тролейбус поїхав до депо з місця автопригоди власним ходом. Його відремонтують і невдовзі він знову буде готовий перевозити пасажирів.

“Тролейбус з місця події заїхав власним ходом. У нього незначні пошкодження. Він на ходу, підлягає ремонту і буде відремонтований. Наразі триває перевірка, призначена в.о. керівника ЧТУ. За тиждень мають бути встановлені причини – чи це технічна несправність, чи це порушення правил безпеки водієм. Наказом встановлено, що до 12 квітня мають надати результати службової перевірки по цьому факту”, – зазначив Ігор Крохмаль.

У разі, якщо доведуть вину водія, ступінь його вини та відшкодування будуть вирішувати відповідно до законодавства, додає посадовець.
“Хоча там серйозних завданих збитків нікому не завдали. Стосовно автомобілів, там були незначні пошкодження, і їх покриє страховий поліс. Наші тролейбуси також усі застраховані. Тож їх будуть ремонтувати за рахунок страхового полісу. Що стосується пошкодження дерева і стелли – це вже будуть вирішувати після закінчення перевірки”, – додав чиновник.

За словами Ігоря Крохмаля, на місці працював підрозділ патрульної поліції, який перевірив, чи не вживав водій алкоголю.

“Задокументували, зробили схему ДТП. Водій пройшов перевірку на алкотестері, абсолютно тверезий”, – зазначив чиновник.

Нагадаємо, першого квітня У Чернівцях тролейбус протаранив клумби та автомобіль, а також врізався у дерево поблизу приміщення міської ради у Чернівцях.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.