Новини

Невдало здійснила обгін: на Буковині жінка з 5-річною донькою потрапила у ДТП

22 листопада в Чернівецькому районі внаслідок з’їзду автівки “Opel Combo” в кювет травмувалася 5-річна дівчинка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На автодорозі “Т-2602”, в напрямку села Шубранець, 32-річна водійка автомобіля “Opel Combo”, здійснюючи маневр обгону, не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралася з керуванням, виїхала за межі проїжджої частини дороги та допустила з’їзд у кювет.

У результаті ДТП травмувалася 5-річна донька кермувальниці. Потерпілу дівчинку лікарі госпіталізували до медичної установи, де діагностували у дитини травму органів черевної порожнини.

На місці аварії працювали слідчо-оперативні групи Чернівецького районного управління поліції та його відділення № 3 (м. Заставна).

Слідчі поліції про факти ДТП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Правоохоронці закликають водіїв неухильно дотримуватися Правил безпеки дорожнього руху, особливо при погіршені погодних умов, дотримуйтесь безпечної швидкості та дистанції, а також уникайте різких гальмувань чи маневрів під час руху. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.